Informativna radionica za LAG natječaj za mjeru 6.3.

Published by MPC LRA on

Lokalna akcijska grupa (LAG) Karašica je 23. studenoga 2021. godine objavila četvrti LAG-natječaj za Mjeru/tip operacije 6.3. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava, a rok podnošenja prijava projekata na natječaj započinje 8. prosinca 2021. godine i traje do 17. siječnja 2022. godine.

Kako bi se svi potencijalni prijavitelji na ovaj natječaj što bolje informirali o navedenom natječaju, LAG Karašica organizira informativnu radionicu koju će održati u Donjem Miholjcu, 2. prosinca 2021. godine (četvrtak), u Velikoj gradskoj vijećnici, Dvorac Mailath, Vukovarska 1, s početkom u 17:00 sati.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je posjedovanje EU digitalne COVID potvrde koju je potrebno pokazati prilikom ulaska u dvorac Mailath.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content