Edukacije za poljoprivrednike i poduzetnike

Published by MPC LRA on

U sklopu programa ”Edukacija poljoprivrednika na području Miholjštine radi boljeg iskorištenja novca dostupnog putem EU fondova”, nositelja projekta Društva za usmjeravanje gospodarskih aktivnosti, održat će se dvije edukacije za poljoprivrednike i poduzetnike od strane Miholjačkog poduzetničkog centra LRA d.o.o.

Edukacije će se održati 25. i 28. lipnja 2021. godine u prostorijama Miholjačkog poduzetničkog centra LRA d.o.o. u Donjem Miholjcu.

Program edukacija:
– dana 25. lipnja 2021. godine od 9:00 sati edukacija na temu „Pravni oblici poslovanja poljoprivrednika“ i „Mogućnosti financiranja i bespovratne potpore“
– dana 28. lipnja 2021. godine od 9:00 sati edukacija na temu „HBOR – programi i kreditne linije“ te aktualni i planirani EU natječaji.

Predavač na edukaciji 28. lipnja 2021. bit će Boris Čagalj, voditelj područnog Ureda HBOR-a za Slavoniju i Baranju, koji će predstaviti proizvode i usluge Hrvatske banke za obnovu i razvitak nakon čega će biti moguće individualne konzultacije sa zainteresiranim poduzetnicima za koje je obavezna prijava.

Pozivamo sve zainteresirane poljoprivrednike i poduzetnike da se prijave za sudjelovanje na edukacijama do 21. lipnja 2021. na broj telefona 630-944 ili na e-mail: mpc.miholjac@gmail.com.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content