EDIC Osijek – Informativno-edukativna online radionica za poduzetnike

Published by MPC LRA on

Informacijski centar Europe Direct Osijek koji djeluje u sklopu Javne ustanove Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije organizira online informativno-edukativnu radionicu za poduzetnike.

Radionica će se održati putem platforme Zoom, 21. prosinca 2020. s početkom u 11:30 sati.

U prvom dijelu programa bit će predstavljene informacije o EU kontaktnim točkama za poduzetnike, o podršci koju pruža Europska poduzetnička mreža te informacije o aktualnom B-Light natječaju za poduzetnike.  

Drugi dio programa posvećen je edukaciji na temu digitalnog marketinga koja će obuhvatiti osnove o digitalnom marketingu, content marketing i influencer marketing.

Radionica je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, osobama koje planiraju pokrenuti vlastito poslovanje i svima ostalima zainteresiranima te je besplatna za sve sudionike. Pozivamo Vas da nam se pridružite.

Molimo Vas da prijavite svoje sudjelovanje na e-mail adresu: edic-osijek@obz.hr  Po primitku Vaše prijave, poslat ćemo vam link za Zoom sastanak.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content