Javni poziv izlagačima za sudjelovanje na 14. Miholjačkom sajmu

Published by MPC LRA on

POŠTOVANI PODUZETNICI, OBRTNICI I POLJOPRIVREDNICI!
Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na


14.MIHOLJAČKI SAJAM

sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma koji će se i ove godine održati u organizaciji Miholjačkog poduzetničkog centra – Lokalne razvojne agencije te u suorganizaciji Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca, Udruženja obrtnika Donji Miholjac, tvrtke Doroslov Donji Miholjac i Poduzetničkog inkubatora OSVIT, a pod pokroviteljstvom Grada Donjeg Miholjca.


Na dan sajma (petak), 11. rujna 2020. godine na prostoru Gradske tržnice u Donjem Miholjcu, Naselje Tržnica 2 održat će se sajam izložbeno-prodajnog karaktera. Sajam se održava četrnaestu godinu za redom i okuplja sve proizvođače i pružatelje usluga od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika, malih, srednjih i velikih poduzetnika, zadruga, udruga, banaka, osiguravajućih društava i drugih na jednom mjestu. I ove godine je sajam izložbeno-prodajnog karaktera s naglaskom na ekološku poljoprivredu pri čemu će se predstaviti proizvođači ekoloških proizvoda.


Svim izlagačima na 14. MIHOLJAČKOM SAJMU nudimo natkriveni izložbeni prostor s klupama za izlaganje. Organizator će osigurati svim izlagačima nužne uvjete za izlaganje te Vas molimo da nas na vrijeme obavijestite o svojoj namjeri da sudjelujete na sajmu, potrebnoj veličini prostora, kao i o ostalim tehničkim uvjetima koje biste željeli da Vam se osiguraju. Sudjelovanje na sajmu je besplatno.
Sajam je prava prilika da izlaganjem svojih proizvoda i usluga ostvarite nove poslovne kontakte, razmijenite poslovna iskustva sa drugim izlagačima, a istovremeno i prodajete svoje proizvode ili uslugu. Svojim
sudjelovanjem na sajmu ostvarit ćete svoje ciljeve, a nama dati podršku za buduće organizacije ovakvih manifestacija. Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete proizvoda, te ćemo u tom smislu dodijeliti nagrade i priznanja izlagačima.
Uslijed pandemije COVID-19 uzrokovane korona virusom izlaganje će se odvijati uz poštivanje svih epidemioloških mjera propisanih od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, o čemu ćete biti naknadno obaviješteni. Radi pravovremenih priprema molimo Vas da nas o svojoj namjeri o sudjelovanju na 14. Miholjačkom sajmu kao izlagač obavijestite najkasnije do 31. kolovoza 2020. godine.

Obrazac prijave nalazi se ovdje  možete ga ispuniti na ovoj poveznici , potražiti osobno u Miholjačkom poduzetničkom centru te popunjen dostavite na e-mail: mpc.miholjac@gmail.com ili osobno u MPC.

O svim dodatnim pitanjima oko održavanja sajma obratite se na broj telefona 031/630-944.

Radujemo se Vašem dolasku!

MIHOLJAČKI PODUZETNIČKI CENTAR – LRA

                                                                                 Anela Šovagović, mag.oec., v.r.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content