NOVO: ESIF zajmovi za obrtna sredstva

Published by MPC LRA on


Nastavno na već najavljene mjere pomoći gospodarstvu povezanih s učincima pandemije COVID19, HAMAG-BICRO obavještava kako uz odgodu plaćanja postojećih zajmova s kojom je krenuo već prošli tjedan, u ponedjeljak 23.3.2020. aktiviraju i drugu mjeru.

Radi se o mogućnosti prijave na ESIF zajam za obrtna sredstva uz značajno manje dokumentacije i pripremljen obrazac Poslovnog plana kroz pitanja na dvije stranice, čime se vama značajno skraćuje vrijeme pripreme zahtjeva, a nama omogućava jednostavnija i brža obrada. Razlika u odnosu na dosadašnji Program ESIF Mikro zajmova za obrtna sredstva su i niže kamatne stope, duži poček i mogućnost podmirenja računa nastalih do 3 mjeseca prije zaprimanja zahtjeva za zajam. Savjetujemo svima da se prije prijave na ESFI zajam za obrtna sredstva detaljno upoznaju s uvjetima novog Programa, prođu kroz reducirani popis tražene dokumentacije i preuzmu potrebne obrasce s web stranice HAMAG-BICRO-a.

Obzirom na situaciju u kojoj je kretanje svima ograničeno, savjetujemo korištenje linka za on-line prijavu, gdje iz sigurnosti svog doma možete unijeti potrebne podatke i priložiti traženu dokumentaciju!

Ako Vam je potrebna pomoć pri popunjavanju zahtjeva, slobodno nam se obratite putem maila mpc.miholjac@gmail.com, te na broj telefona 031 630 944 ili 031 630 945 .

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content