Informativna radionica “Mogućnosti za poduzetnike kroz HAMAG-BICRO programe”

Published by MPC LRA on

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva Vas na informativnu radionicu Mogućnosti za poduzetnike kroz HAMAG-BICRO programe u okviru koje će poduzetnicima biti predstavljene sve mogućnosti financiranja i podrške u poslovanju koje poduzetnicima pruža HAMAG-BICRO, s naglaskom na mogućnostima financiranja sredstvima iz EU fondova.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 25. studenog 2019. u Antunovcu (Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac, Gospodarska zona Antunovac 23)

Svoje mjesto na radionici možete rezervirati putem sljedeće poveznice.

Informativna radionica organizira se u novootvorenoj ispostavi HAMAG-BICRO-a putem koje će poduzetnicima na lokalnom području biti omogućen jednostavniji i brži pristup informacijama o uslugama HAMAG-BICRO-a.

Program-Antunovac-25.11.2019.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content