Informativna tribina – podmjera 17.1. Osiguranje usjeva, životinja i biljaka

Published by MPC LRA on

Ured Croatia osiguranja d.d. servisa Rubikon iz Donjeg Miholjca u suradnji s Miholjačkim poduzetničkim centrom Lokalnom razvojnom agencijom d.o.o. Vas poziva na informativnu tribinu i predstavljanje podmjere 17.1 Osiguranje usjeva, životinja i biljaka koja će se održati dana 20. ožujka 2019. godine u 11:00 sati u velikoj vijećnici dvorca Mailath u Donjem Miholjcu

Na tribini će se govoriti o objavljenom natječaju i mogućnostima korištenja bespovratne potpore do 70% prihvatljive premije osiguranja usjeva, životinja i biljaka od strane Agencije za plaćanja i Ministarstva poljoprivrede iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj. 

Zahtjev za isplatu potpore osiguranja poljoprivrednici mogu podnositi od 15. ožujka do 15. listopada 2019. godine. 

Osigurajte svoje usjeve, životinje i biljke jer je to pravi način da osigurate poslovanje svoga poljoprivrednog gospodarstva od nepredvidljivih klimatskih promjena!  

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content