Bespovratna sredstva za suvremeni dizajn tradicijskih i umjetničkih proizvoda

Published by MPC LRA on

Ministarstvo poduzetništva i obrta je 1. rujna 2014. godine objavilo otvoreni javni poziv iz programa “Poduzetnički impuls” za 2014. godinu za Pilot projekt “Suvremeni dizajn tradicijskih i umjetničkih proizvoda”. Prioritet ovog javnog poziva je osuvremenjivanje i revitalizacija tradicijskih i umjetničkih obrta spajanjem proizvodnje tradicionalnih obrtničkih proizvoda sa suvremenim dizajnom.

Javni poziv namijenjen je subjektima malog gospodarstva: obrtima i trgovačkim društvima koji obavljaju djelatnost na obrtnički način i izrađuju proizvode pretežito ručnim radom i u malim serijama. Prihvatljive projektne aktivnosti su ulaganje u unaprjeđenje proizvodnje i razvoj novih proizvoda, uvođenje sustava upravljanja kvalitetom, normi i znakova kvalitete te marketinške aktivnosti. Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti je 50.000,00 kn, a najviši 100.000,00 kn. Intenzitet potpore može dosegnuti do max 75% ukupno prihvatljivih troškova iskazanih u tablici proračuna predloženih projekata.

Javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 14.11.2014. godine. Prijave se zaprimaju isključivo od 15. rujna 2014. godine.

Sve detaljnije informacije o uvjetima za podnošenje prijave, prihvatljivim troškovima, dokumentaciji koja se dostavlja uz prijavu i ostalo, možete pronaći na web stranici Ministarstva poduzetništva i obrta ili u uredu Miholjačkog poduzetničkog centra.

Categories: Natječaji

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content