Novi tečaj za Android programere!

Published by MPC LRA on

Nakon izuzetno velikog interesa na prošlom natječaju, Poduzetnički inkubator Osvit u sklopu projekta DORIBIS Network ponovo organizira tečaj za Android programere. 

Ovim putem Poduzetnički inkubator raspisuje natječaj za spomenutu edukaciju. Edukacija se sastoji od 140 sati teoretskog i praktičnog dijela i biti će sufinancirana u visini 85% za 10 polaznika te će iznositi 500,00 kn po polazniku.

Teoretski dio obuhvaća osnove Java programiranja, Java programiranje za Android i SQL Lite, dok će u sklopu praktičnog dijela polaznici vlastite ideje provesti u aplikacije.

Očekivani termin početka edukacije je listopad 2014. godine a predavanja će se održavati u Konferencijskoj dvorani (Coworking prostor) Poduzetničkog inkubatora Osvit u Donjem Miholjcu, Vukovarska 142.

U nastavku se nalazi prijavni obrazac za edukaciju. Pozivamo zainteresirane da se putem obrasca prijave najkasnije do 15. rujna 2014. godine, nakon čega će od kandidata biti odabrano 10 sudionika.

 


MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content