Otvoren: IPARD natječaj za mjeru 101

Published by MPC LRA on

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je IPARD natječaj za mjeru 101  „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i postizanja standarda Zajednice”, koji je otvoren od  04. do 18. travnja 2014. godine.

Dozvoljena ulaganja u okviru ove mjere su u sektore mljekarstva, govedarstva, svinjogojstva, peradarstva, jaja, voća i povrća i uljarica i žitarica. Potencijalni korisnici su poljoprivredna gospodarstva u skladu s člankom 3. Zakona o poljoprivredi, upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava i obveznici PDV-a, 100% u privatnom ili do 25% u državnom vlasništvu, odnosno u vlasništvu jedinica lokalne i/ili regionalne (područne) samouprave ili Grada Zagreba.

Sve informacije o mogućim ulaganjima u okviru ove mjere možete pronaći u Pravilniku o provedbi mjere 101 (NN broj 36/2014) na mrežnim stranicama Ministarstva poljoprivredewww.mps.hr i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju www.apprrr.hr.

Svi projekti koji se ugovore po ovom natječaju, financirat će se iz sredstava Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EAFRD).

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content