Radionica Poduzetnički impuls – “Poticaj za rast i razvoj”

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar Lokalna razvojna agencija d.o.o. održava radionicu povodom objave natječaja za poduzetnike od strane Ministarstva poduzetništva i obrta za 2014. godinu.

Radionica pod nazivom Poduzetnički impuls – “Poticaj za rast i razvoj” održati će se 6. i 7. ožujka 2014. godine od 09:00 – 17:00 sati u prostorijama Miholjačkog poduzetničkog centra. U dva dana poduzetnicima će biti predstavljeni javni pozivi objavljeni u Poduzetničkom impulsu za 2014., te će se u praktičnom dijelu poduzetnicima pojasniti kako napisati projektni prijedlog i pravilno razraditi proračun.

Kotizacija iznosi 250,00 kn po osobi. Prijavni obrazac možete popuniti ispunjavanjem kontakt forme, kontaktom na telefon 031/630-944, e-mailom: mpc.miholjac@gmail.com ili osobno u prostorijama MPC LRA d.o.o.

PRIJAVE SU ZAVRŠENE!

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content