NATJEČAJ: Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa

Published by MPC LRA on

itc natjecaj 19032014-2Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je 19.03.2014. natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava za:

Primjenu informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa

Dodjelom potpora male vrijednosti nastoji se pomoći pri rješavanju identificiranih slabosti vezanih uz nedostatnu primjenu rješenja informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa u mikro, malim i srednjim poduzećima. Poziv je usmjeren ka podupiranju razvoja inovativnih i naprednih e-poslovnih rješenja kako bi se poduzetnicima putem korištenja informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) omogućilo rješavanje specifičnih poslovnih problema, a s ciljem jačanja njihove tržišne pozicije i povećanja konkurentnosti.

Ovim Pozivom će se sufinancirati analiza postojećih poslovnih procesa, kao i njihova modernizacija, inovacija i digitalizacija, uključujući i izdatke za informatičku opremu i softver, što će poticati uvođenja naprednih e-poslovnih modela u mikro, mala i srednja poduzeća te poticati konkurentnost istih putem informatizacije poslovnih procesa.

Poziv se vodi kao trajni otvoreni poziv na dostavu projektnih prijava DO ISKORIŠTENJA SREDSTAVA s krajnjim rokom dostave projektnih prijava 30. lipnja 2015. godine.

Ukupan iznos sredstava za financiranje je 24.061.600,00 kn pri čemu je najmanji iznos potpore 150.000,00 kn, a najveći iznos 750.000 kn sufinanciranja bespovratnih sredstava prema prihvatljivim troškovima.

Detalje ovog natječaja možete pogledati na stanicama Ministarstva poduzetništva i obrta.

 

Categories: Natječaji

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content