SEMINAR: Kako započeti vlastiti posao

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar Lokalna razvojna agencija d.o.o. od 18. do 20. studenog 2013. s početkom u 9:00 sati organizira seminar za potencijalne poduzetnike i poduzetnike početnike na temu „KAKO ZAPOČETI VLASTITI POSAO“ kojim se želi promovirati poduzetništvo, te potaknuti mlade na realiziranje vlastite poslovne ideje.

Na seminaru će se obraditi teme kao što su UVOD u poduzetništvo, računovodstvo, poslovne knjige i porezi. Također, predstaviti će se aktualni natječaji ministarstava i Osječko-baranjske županije (Najbolja poduzetnička ideja 2013.) kao i mjere KOHEZIJSKE politike kroz Europsku strategije za pametan, održiv i uključiv rast te upoznavanje sa kreditnim linijama Hrvatske banke za obnovu i razvoj (HBOR). Nadalje, obradit će se POSLOVNI PLAN i osnove MARKETINGA.

Seminar je sufinanciran od strane Ministarstva poduzetništva i obrta u sklopu projekta „Poduzetnički impuls 2013“  te je za sve polaznike besplatan.

Održat će se u prostorijama Miholjačkog poduzetničkog centra,

Trg Ante Starčevića 1/I

Donji Miholjac.

Prijave na seminare se primaju na broj telefona 630-944, e-mail: mpc.miholjac@gmail.com (Prijavni obrazac), osobno u Miholjačkom poduzetničkom centru, potvrdom dolaska slanjem poruke na Facebook stranici ili  popunjavanjem Online prijave

visibility

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content