Općini Trnava 1,4 milijuna kuna iz IPARD-a

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar može se pohvaliti sa još jednim uspješnim projektom, koji je pripremljen u MPC i uspješno vođen do samog završetka. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izvršila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 “Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture“.tn49_naslov

Općini Trnava isplaćeno je 1.454.533,23 kn za ulaganje u rekonstrukciju lokalne nerazvrstane ceste, uključujući pripremne radove, zemljane radove i radove na konstrukciji cestovne površine. Navedenim ulaganjem osigurala se lakša prometna komunikacija između naselja unutar općine,  te su se bitno smanjili troškovi održavanja ceste.

Categories: EU projekti

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content