Prezentacija na Osječkom sajmu

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar se predstavio kao izlagač na Osječkom proljetnom sajmu. Glavna tema prezentacije na sajmu bili su projekti vezani za korištenje sredstava Europske unije. Jedan od projekata svakako je “Nastavak izgradnje infrastrukture u industrijskoj zoni Janjevci”, koji zajednički provode Miholjački poduzetnički centar – Lokalna razvojna agencija i Grad Donji Miholjac, a financira se iz programa IPA IIIc. Veliku pažnju posjetitelja sajma privukli su promotivni materijali koji su izrađeni u sklopu ovog projekta, ali najviše dvojezično izdanje “Investicijskog vodiča”. Promocija ovog projekta planirana je programom Awareness kampanje i dio je aktivnosti u projektu.

Uz projekte IPA programa posjetitelji sajma mogli su se upoznati s novostima koje donosi novi natječaj IPARD programa za mjeru 101 i 103. Veliki broj posjetitelja pokazao je interes za korištenje ovih sredstava, osobito za poljoprivrednu mehanizaciju.

Ovo je prvi nastup na Osječkom sajmu kojim se predstavio Miholjački poduzetnički centar – Lokalna razvojna agencija.

Image00007 Image00005 Image00006 Image00004 Image00003 P1010981 P1010980 Image00001 Image00002

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content