Krenula izgradnja kolektora

Published by MPC LRA on

Ovih dana započela je izgradnja industrijskog kolektora kroz Grad Donji Miholjac – ulica Vatroslava Lisinskog. Kolektor se gradi u okviru projekta “Izgradnja infrastrukture u Industrijskog zoni Janjevci”. Sredstva za izgradnju ovog projekta osigurala je Europska unija iz programa IPA IIIc. Kolektor je jedan od podprojekata čija zadaća je osigurati kvalitetnu odvodnju otpadnih voda iz nastavka Industrijske zone do pročistača otpadnih voda. Ovakvo zbrinjavanje otpadnih voda sa pročišćavanjem (mehaničkim i biološkim) stvorit će kvalitetne uvjete investitorima, koji u procesu proizvodnje imaju zahtjevne tretmane otpadnih voda.

Dodana vrijednost ovog kolektora je činjenica da će on prihvatiti sve otpadne vode i iz Bloka Vladimira Nazora, dijela Grada koji do sada nije imao kvalitetnu odvodnju. Predviđa se vrijeme provođenja ovih radova do sredine prosinca ove godine. U proljeće bi trebala bit sanirana cijela ulica, za čiju sanaciju će se također osigurati novci iz Europske unije. Vrijednost ovih radova u ulici V. Lisinskog trebala bi se kretati oko 350.000 €.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content