Investicijski vodič

Published by MPC LRA on

Ovih dana iz tiska izlazi novi investicijski vodič, koji je namijenjen poduzetnicima i investitorima. Vodič je tiskan dvojezično, na hrvatskom i engleskom jeziku. U vodiču je ukratko prikazana osobna iskaznica Grada Donjeg Miholjca sa svim gospodarskim i društvenim resursima. Posebno su obrađene mogućnosti ulaganja u Industrijsku zonu “Janjevci”, sa svim pogodnostima koje investitoru pruža Grad. O tome koje su institucije na raspolaganju potencijalnim investitorima, kako pristupiti informacijama o mogućnostima ulaganja, koji su koraci u realizaciji projekta i tko ih sve prati u ostvarenju projekta, sve su to sadržaji investicijskog vodiča. Na kraju se daje cjelovit popis svih značajnih institucija na području Grada sa svim adresama i kontakt telefonima i elektronskim adresama. Prigodna promocija Investicijskog vodiča održat će se do kraja ove godine.
Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

2 Comments

Uvoz iz Kine · 29. studenoga 2012. at 01:38

Hvala na informaciji

Investicijski vodič « Osvit · 29. studenoga 2012. at 21:28

[…] Ovih dana iz tiska izlazi novi investicijski vodič, koji je namijenjen poduzetnicima i investitorima. Vodič je tiskan dvojezično, na hrvatskom i engleskom jeziku. U vodiču je ukratko prikazana osobna iskaznica Grada Donjeg Miholjca sa svim gospodarskim i društvenim resursima. Posebno su obrađene mogućnosti ulaganja u Industrijsku zonu “Janjevci”, sa svim pogodnostima koje investitoru pruža . . . → Više o temi: Investicijski vodič […]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content