CNC Operateri

Published by MPC LRA on

Poduzetnički inkubator “OSVIT” sufinancira sa 85% troškova edukaciju deset osoba za rad na CNC strojevima. Edukacija je započela u ponedjeljak 12. studenoga 2012. godine i održava se u prostorima inkubatora u Donjem Miholjcu (bivša zgrada Borova). Edukaciju provodi Srednja tehnička škola iz Osijeka. Teoretski dio nastave održavat će se u Donjem Miholjcu (40 sati), a praktični dio nastave održat će se u kabinetima škole u Osijeku (80 sati). Nakon uspješno završene edukacije, polaznici će dobiti svjedodžbe o završnom ispitu, te će im se upisati u radne knjižice.

Ovaj program Poduzetnički inkubator “Osvit” organizira zajednički sa Ministarstvom poduzetništva i obrta. Sredstva za ovu edukaciju osiguralo je Ministarstvo u okviru programa “Poduzetničke potporne institucije 2012”.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content