KAKO PRIVUĆI INVESTITORE

Published by MPC LRA on

U Miholjačkom poduzetničkom centru Lokalnoj razvojnoj agenciji započeli su treninzi u sklopu projekta “Nastavak izgradnje infrastrukture u industrijskoj zoni Janjevci”, koji se financira sredstvima Europske unije. Projekt je odobren u sklopu Programa IPA IIIC Shema dodjele bespobratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu. Uz izgradnju infrastrukture utvrđen je i specifični cilj projekta – Podizanje svijesti među investitorima o poslovnim mogućnostima i inicijativama koje im se pružaju u Gradu Donjem Miholjcu odnosno industrijskoj zoni Janjevci. Radi osposobljavanja kadrova za promociju i upravljanje zonom projektom su predviđene i dvije vrste radionica. U tijeku je pet modula edukacije i treninga kroz koje će polaznici trenirati na vještine komuniciranja i prezentiranja s potencijalnim investitorima, kako jačati poduzetničku klimu na miholjačkom području, na koji način planirati i provoditi održivi poduzetnički razvoj na ovom području te kako privlačiti investitore u indutrijsku zonu Janjevci, bez obzira dali su domaći ili strani investitori.

Radionice vodi poznati stručnjak konzultantske tvrtke  Illyricum savjetovanje d.o.o.ZRINSKI PELAJIĆ. U sklopu ovih treninga održat će se i okrugli stol pod nazivom “KAKO JAČATI PODUZETNIČKU KLIMU?”

 

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content