Najavljeni natječaji za IPARD programe u 2012.

Published by MPC LRA on

Slijedom vrlo dobrih rezultata na ovogodišnjim IPARD natječajima i pojačane zainteresiranosti potencijalnih korisnika ovog pretpristupnog fonda, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Uprava za ruralni razvoj Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja najavljuju raspisivanje novih IPARD natječaja u 2012. godini, prema sljedećem okvirnom rasporedu:

Agencija za plaćanja do sad je odobrila oko 190 milijuna kuna potpore za mjeru 101 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja EU standarda“, mjeru 103 „Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih i ribljih proizvoda u svrhu restrukturiranja tih aktivnosti i dostizanja EU standarda“ i mjeru 302 „Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti“.
U dosadašnjim aktivnostima u 2011. godini Miholjački poduzetnički centar uspješno je izradio dokumentaciju za slijedeće programe:
– Rekonstrukcija nerazvrstanih cesta na području Općine Magadenovac, – M 301
– Rekonstrukcija nerazvrstanih cesta na području Općine Podravska Moslavina, – M 301
– Rekonstrukcija nerazvrstanih cesta na području Općine Trnava,-M 301
– Rekonstrukcija nerazvrstanih cesta na području Opčine Marijanci,-M 301
– Dogradnja i opremanje objekta za preradu poljoprivrednih proizvoda, M 302
– U tijeku su pripreme za projekte u okviru M 301 za Općine Magadenovac, Podravska Moslavina i Petlovac, koji će biti upućeni na slijedeći natječaj u 2012. godini.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content