Državna tajnica posjetila MPC

Published by MPC LRA on

Državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva, Tihana Kraljić, posjetila je Miholjački poduzetnički centar. U okviru posjeta centru obišla je tvrtke koje su ušle u program “Gazela” iz Osječko-baranjske županije. To su tvrtke “Europlast” i “Kanaan”, obje iz Donjeg Miholjca. Na održanoj konferenciji za tisak istaknula je da su značajna sredstva usmjerena u potporu slavonskom poduzetništvu. Tako je odobreno 942 različite potpore u visini 42 milijuna kuna.
U posjeti Poduzetničkom inkubatoru “Osvit” istaknut je značaj potpornih institucija, osobito u budućem razdoblju u kojem će ove institucije trebati za pružanje stručne podrške radi pristupa sredstvima iz europskih fondova. PI “Osvit” je poseban i po tome što je to jedini inkubator osnovan kao zadruga u cijeloj Hrvatskoj.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content