OTVARANJE EE UREDA

Published by MPC LRA on

Program Ujedinjenih naroda za razvoj u Hrvatskoj (UNDP) i Grad Donji Miholjac otvorili su EE INFO URED u Miholjačkom Poduzetničkom centru i EE INFO galeriju u dvorcu Mailath u Donjem Miholjcu.
EE Info ured mjesto je gdje građani mogu doći i postaviti upit o energetskoj efikasnosti, a ured će voditi savjetnik za energetsku efikasnost.
Projekt sustavnog gospodarenja energijom u gradovima dio je većeg projekta Poticanja energetske efikasnosti u Hrvatskoj koji već više godina zajednički provode UNDP i Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva uz potporu Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te Globalnog fonda za okoliš.
Projekt SGE usmjeren je na zgrade u vlasništvu jedinica lokalne samouprave, a glavni su mu ciljevi primjena modela kontinuiranog i sustavnog gospodarenja energijom i održivog upravljanja. Navedeno doprinosi smanjenju troškova za energente, potrošnju energenata, a potiče i razvoj novih djelatnosti u poduzetništvu.
„Današnjim događanjem otvaramo vrata građanstvu, ali i poslovnim subjektima, odnosno svima koji su zainteresirani za energetsku efikasnost te uštede energije i novca. Za upite građana na raspolaganju će biti energetski savjetnik, koji će davati savjete kako energetski efikasno graditi, renovirati, odnosno voditi svoja domaćinstva. Ured je otvoren za besplatno savjetovanje utorkom i četvrtkom od 07:30 do 15:00 sati“, istaknuo je Valent Poslon, direktor Miholjačkog poduzetničkog centra.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content