Obrazac prijave za sudjelovanje na 18. Miholjačkom sajmu

Published by MPC LRA on

POŠTOVANI PODUZETNICI, OBRTNICI I POLJOPRIVREDNICI!

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na  

18. MIHOLJAČKI SAJAM

sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma

koji će se i ove godine održati u organizaciji Miholjačkog poduzetničkog centra – Lokalne razvojne agencije te u suorganizaciji Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca, Udruženja obrtnika Donji Miholjac, tvrtke Doroslov Donji Miholjac i Poduzetničkog inkubatora OSVIT, a pod pokroviteljstvom Grada Donjeg Miholjca

 15. lipnja 2024. u Donjem Miholjcu

Na dan sajma (subota), 15. lipnja 2024. godine u perivoju dvorca Prandau-Mailath u Donjem Miholjcu, Vukovarska 1 održat će se sajam izložbeno-prodajnog karaktera. 

Sajam se održava osamnaestu godinu za redom i okuplja sve proizvođače i pružatelje usluga od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika, malih, srednjih i velikih  poduzetnika, zadruga, udruga, banaka, osiguravajućih društava i drugih na jednom mjestu. I ove godine je sajam izložbeno-prodajnog karaktera s naglaskom na ekološku poljoprivredu pri čemu će se predstaviti proizvođači ekoloških proizvoda.

Svim izlagačima na 18. MIHOLJAČKOM SAJMU nudimo izložbeni prostor s klupama za izlaganje. Organizator će osigurati svim izlagačima nužne uvjete za izlaganje te Vas molimo da nas na vrijeme obavijestite o svojoj namjeri da sudjelujete na sajmu, potrebnoj veličini prostora, kao i o ostalim tehničkim uvjetima koje biste željeli da Vam se osiguraju. Sudjelovanje na sajmu je besplatno.     

Sajam je prava prilika da izlaganjem svojih proizvoda i usluga ostvarite nove poslovne kontakte, razmijenite poslovna iskustva sa drugim izlagačima, a istovremeno i prodajete svoje proizvode ili uslugu. Svojim sudjelovanjem na sajmu ostvarit ćete svoje ciljeve, a nama dati podršku za buduće organizacije ovakvih manifestacija. Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete proizvoda, te ćemo u tom smislu dodijeliti nagrade i priznanja izlagačima.

Obrazac za prijavu možete preuzeti ispod teksta.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content