OMNIUS ART, obrt iz Šljivoševaca osvojio 3. mjesto na natječaju za najbolju poduzetničku ideju

Published by MPC LRA on

Martina Vinkešević, vlasnica OMNIUS ART-a, obrta za proizvodnju i usluge iz Šljivoševaca koja je ujedno klijentica Miholjačkog poduzetničkog centra Lokalne razvojne agencije, prijavila se na Natječaj Osječko-baranjske županije za najbolju poduzetničku ideju te je osvojila 3. mjesto.

Poduzetnica je pokrenula vlastiti posao nakon što je ostvarila potporu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje uz pomoć Miholjačkog poduzetničkog centra Lokalne razvojne agencije.

Nagrađena poslovna ideja odnosi se na 3D printanje vjerskog nakita, npr. personalizirane krunice u raznim bojama i dimenzijama za prigode kao što su prve pričesti, krštenja, krizme. Za njih izrađuje personalizirane kutije za upakirati. Također izrađuje i topere za torte koji mogu biti personalizirani ili generalni te 3D molitve u obliku križa, na stalku ili za zid.

Ovim putem čestitamo našoj klijentici Martini Vinkešević na osvajanju nagrade te joj želimo puno uspjeha u budućem radu!

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content