Poziv Europske komisije za sudjelovanje u poljoprivredno-prehrambenom poslovnom izaslanstvu EU-a u Indiji

Published by MPC LRA on

Europska komisija poziva sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje u poljoprivredno-prehrambenom poslovnom izaslanstvu EU-a u Indiji.

Od 6. do 12. prosinca 2023. povjerenik EU-a za poljoprivredu Janusz Wojciechowski će u pratnji predstavnika europskih proizvođača iz sektora poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda iz EU-a posjetiti Indiju gdje će se održati međunarodni sajam SIAL India.

Posebno se pozivaju poslovni predstavnici iz sljedećih sektora: svinjetina i perad, čokolada, slastičarski proizvodi i pekarski proizvodi, mliječni proizvodi, vina, pivo i žestoka pića, maslinovo ulje i biljna ulja, voće i povrće, proizvodi s oznakom zemljopisnog podrijetla, roba poput žitarica, uljarica i stočne hrane.

Zainteresirana poduzeća mogu se prijaviti do 15. lipnja 2023. putem online obrasca za prijavu na povezniciEUSurvey – Anketa (europa.eu)

Više o samom posjetu i mogućnostima sudjelovanja europskih proizvođača dostupno je na Join the EU agri-food business delegation to India (europa.eu), a na poveznici je i email adresa za dodatna pitanja.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content