ZAŠTITA PODATAKA U POSLOVANJU – Besplatni seminar u organizaciji OBŽ

Published by MPC LRA on

U ciklusu besplatnih seminara koje Osječko-baranjska županija organizira za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, sljedeći u nizu je seminar pod nazivom:

      Zaštita podataka u poslovanju

U svijetlu trenutnih događaja kada je sve više poslovnih subjekata, odnosno kada su njihovi sustavi hakirani, važno je znati kako se zaštititi od kibernetičkih napada, te kako i dalje sačuvati svoje podatke.

Svrha seminara je osvijestiti polaznike s čime se sve mogu suočiti i kako se najbolje zaštititi. Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a namijenjen je svim poduzetnicima.

Sadržaj seminara:

  • Zaštita računala
  • Zaštita lokalne mreže
  • Sigurnosna kopija podataka
  • Organizacija i rad s podacima te njihovo spremanje
  • Rasprava

Seminar će se održati 31. ožujka 2023. godine u Maloj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4, I. kat, Osijek, s početkom u 10 sati, a predviđeno trajanje je do 13 sati.

Predavanje će održati: Darko Bušić i Siniša Karamarković iz tvrtke “Imputo informatika”.

Za sudjelovanje na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave najkasnije do 30. ožujka ove godine.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content