Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je javne pozive za financiranje/sufinanciranje aktivnosti udruga u 2021. godini

Published by MPC LRA on

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je javne pozive za financiranje/sufinanciranje aktivnosti udruga u 2021. godini.

Za udruge iz Domovinskog rata objavljeni su Javni poziv za financiranje/sufinanciranje aktivnosti psihološkog i socijalnog osnaživanja te podizanja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te stradalnika iz Domovinskog rata i aktivnosti promicanja vrijednosti Domovinskog rata u 2021. godini Javni poziv za financiranje/sufinanciranje obilježavanja obljetnica ratnih događanja i stradavanja te prigodnih nadnevaka vezanih za Domovinski rat u 2021. godini, a za udruge sudionika i stradalnika Drugoga svjetskog rata Javni poziv za financiranje/sufinanciranje aktivnosti udruga sudionika i stradalnika Drugoga svjetskog rata u 2021. godini.

Rok za prijavu na Javni poziv za financiranje/sufinanciranje aktivnosti psihološkog i socijalnog osnaživanja te podizanja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te stradalnika iz Domovinskog rata i aktivnosti promicanja vrijednosti Domovinskog rata u 2021. godini Javni poziv za financiranje/sufinanciranje aktivnosti udruga sudionika i stradalnika Drugoga svjetskog rata u 2021. godini je do 2. ožujka 2021. godine. 

Javni poziv za financiranje/sufinanciranje obilježavanja obljetnica ratnih događanja i stradavanja te prigodnih nadnevaka vezanih za Domovinski rat u 2021. godini je otvoreni, s rokom za prijavu do 1. listopada 2021. godineodnosno do isteka sredstava osiguranih u 2021. godini za provedbu Poziva. 

Detaljnije informacije o javnim pozivima pogledajte ovdje.


MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content