BOND projekt – radionica o izradi poslovnih planova i budžeta

Published by MPC LRA on

U tijeku je održavanje četvrte po redu specijalističke edukacije na temu izrade poslovnih planova i budžeta namijenjene zaposlenicima poduzetničkih potpornih institucija uključenih u mrežu BOND na kojoj sudjeluje Gabrijela Knežević, djelatnica Miholjačkog poduzetničkog centra Lokalne razvojne agencije d.o.o. iz Donjeg Miholjca.

Edukacija se održava 3. i 4. srpnja 2019. godine u Zagrebu u organizaciji HAMAG-BICRO-a i BOND tima u sklopu pilot projekta “Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO)”.

Sadržaj edukacije obuhvaća izradu poslovnog plana za eksterne/interne korisnike, proces budžetiranja (glavni – master budžet, operativni i financijski budžet) te operativni i financijski plan. Posebno je naglašena važnost planiranja i izrade operativnog budžeta s ciljem donošenja kvalitetnih i pravovremenih poslovnih odluka.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content