Globalni tjedan poduzetništva 2015. godine

Published by MPC LRA on

Povodom Globalnog tjedna poduzetništva koji se održava u razdoblju od 16. do 22. studenog 2015. godine, Miholjački poduzetnički centar Lokalna razvojna agencija d.o.o. u suradnji s Poduzetničkim inkubatorom OSVIT i udrugom „DUGA“, organizira Dan otvorenih vrata u četvrtak, 19.11.2015. godine s početkom u 10 sati na Trgu Ante Starčevića u Donjem Miholjcu.
Globalni tjedan poduzetništva se održava u 160 zemalja s ciljem poticanja osnivanja start-up tvrtki i razvoja inovacija. Ove godine su događanja usmjerena poticanju mladih na poduzetništvo.
Tijekom ovog događanja, predstavit će se aktualni natječaji koji omogućuju mladima da realiziraju svoje ideje te krenu u svijet poduzetništva.
Osim predstavljanja aktualnih natječaja, svim posjetiteljima će se predstaviti i projekti koje poduzetničke potporne institucije i lokalne samouprave s ovog područja trenutno provode.
Ovom događanju će prisustvovati i uspješni poduzetnici s ovog područja čiji će cilj biti potaknuti mlade na ulazak u svijet poduzetništva, a ujedno će i predstaviti svoje proizvode koje ćete moći degustirati.
Budite dio svjetske kampanje koja potiče poduzetništvo!
Radujemo se Vašem dolasku!

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content