Održan međunarodni znanstveno-stručni skup u PI Osvit

Published by MPC LRA on

17. travnja 2015. godine u prostoru Poduzetničkog inkubatora Osvit u Donjem Miholjcu održan je 24. međunarodni znanstveno sturčni skup Organizacija i tehnologija održavanja.

Skup je organiziran u suradnji Društva održavatelja Osijek i Poduzetničkog inkubatora Osvit a kao suorganizatori se pojavljuju Elektrotehnički, Građevinski i Poljoprivredni fakulteti iz Osijeka te Veleučilište u Požegi.

Ovom prilikom predstavljen je i zbornik Društva održavatelja sa 27 tema, od čega su četiri autora iz poduzetničkih potpornih institucija Donjeg Miholjca. Prisutne je pozdravio prof. dr. sc Zlatko Lacković, predsjednik Izvršnog odbora Društva održavatelja Osijek i Valent Poslon, upravitelj Poduzetničkog inkubatora Osvit, nakon čega je dogradonačelnik Darko Mikić otvorio skup.

Uslijedile su prezentacije autora stručnih članaka obuhvativši teme od termografije, proizvodnje čokolade, izrade i održavanja fasade pa do tema nešto više orijentiranih na elektroniku i IT poput laserskog direktnog strukturiranja prilikom izrade antena, modularnih sustava za upravljanje pametnim kućama, Big Data i 3D ispisom.

U nastavku se nalazi audio prilog sa RDM.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content