Otvaranje natječaja iz Programa ruralnog razvoja

Published by MPC LRA on

Dugo očekivano otvaranje natječaja iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., mjere 4. Ulaganje u fizičku imovinu, podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i podmjere 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda prema informacijama koje donosi novi broj Glasnika Ministarstva poljoprivrede najavljeno je za datum 30. siječnja 2015.

Objava Pravilnika o provedbi navedenih podmjera u Narodnim novinama očekuje se 21. siječnja 2015.

Pred raspisivanje 1. Natječaja za mjere 4.1. i 4.2.Programa ruralnog razvoja , Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom organizira info radionicu za prijavitelje u Osijeku 27. siječnja 2015. u 11:00 sati. Više informacija o info radionici potražite ovdje.

 

Najava natječaja siječanj 2015.


MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content