Održana prva Poslovna srijeda

Published by MPC LRA on

28. siječnja 2015. godine u konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora Osvit održan je prvi u nizu radnih sastanaka pod nazivom Poslovna srijeda. Sastanku su prisustvovali predstavnici organizatora – Miholjačkog poduzetničkog centra, Poduzetničkog inkubatora Osvit, gradonačelnik Grada Donjeg Miholjca, predsjednik Gradskog vijeća Ivica Kožić, predstavnici Srednje škole Donji Miholjac te brojni poduzetnici sa područja Grada Donjeg Miholjca.

Sastanak je otvorio direktor Miholjačkog poduzetničkog centra, Valent Poslon, istaknuvši osnovnu ideju iza ovih radnih sastanaka – informiranje poduzetnika o objavljenim natječajima i onima u najavi. Još jedan od benefita ovih sastanaka će biti i poticanje komunikacije i suradnje, kako među poduzetnicima, tako i između poduzetnika i Grada Donjeg Miholjca. S tim u vidu, u nastavku sastanka su predstavljene mjere 4 i 7  Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske.

Kako je istaknuo Valent Poslon, održavanje Poduzetničke srijede je planirano za jednom mjesečno, no i češće ukoliko se za to ukaže potreba.

Tonski zapis sa RDM:

 

 

Foto: M.M./B.P.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content