2,5 milijuna kuna iz IPARD-a Općini Marijanci

Published by MPC LRA on

DSC01563MJoš jedan uspješno završen projekt, koji je pripremljen i uspješno vođen u Miholjačkom poduzetničkom centru – Lokalnoj razvojnoj agenciji. Općini Marijanci za rekonstrukciju lokalne nerazvrstane ceste 2,5 milijuna kuna iz IPARD-a.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izvršila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 “Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture“.

Općini Marijanci, iz Osječko-baranjske županije, isplaćeno je 2.518.268,87 kn za ulaganje u rekonstrukciju lokalnih nerazvrstanih cesta, uključujući pripremne radove, zemljane radove i radove na konstrukciji cestovne površine. Projektom se rekonstruiralo oko 13,5 kilometara makadamskih poljskih putova na cijelom području općine, vodeći računa da se u svakom naselju izgradi po dio ceste. Navedeno ulaganje omogućilo je lakšu prometnu povezanost, posebice stanovnicima Općine Marijanci.


MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content