Kreditni programi HBOR-a za mlade i početnike uz subvenciju kamata

Published by MPC LRA on

Mladi do 30 godina i poduzetnici početnici od 1. rujna na raspolaganju imaju novi kreditni programi Hrvatske banke za obnovu i razvitak. Kako prenose: “Kamatnu stopu subvencionirati će Ministarstvo poduzetništva i obrta“, najavili su 26.08.2013. na konferenciji za novinare ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras i predsjednik Uprave HBOR-a Anton Kovačev.
Unutar programa “Poduzetništvo mladih”, društva koja su u većinskom vlasništvu jedne ili više osoba mlađih od 30 godina i čiju upravu vodi osoba u dobi do 30 godina, moći će kandidirati za kredite u iznosu od 80 tisuća do 700 tisuća kuna, bez vlastitog učešća to jest uz stopostotni udio HBOR-a.

Rok otplate je 12 godina, uključujući dvogodišnji poček. Kamatna stopa je 4%, ali kako Ministarstvo poduzetništva i obrta subvencionira kamatu s dva postotna boda, tako će kamatna stopa u konačnici za korisnike biti 2%.

| Za više informacija možete pogledati PREZENTACIJU.

 

 

_________________

*prenosimominpo
Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content