Završeni seminari

Published by MPC LRA on

Ciklus seminara i radionica namijenjenih poduzetnicima sufinanciranih iz programa IPA IIIc nastavlja se u okviru projekta “Nastavak izgradnje infrastrukture u Industrijskoj zoni Janjevci”.

U Miholjačkom poduzetničkom centru ovaj tjedan su održana dva seminara. Seminar “Učinkoviti marketing” slušalo je četrnaest polaznika, koji su aktivno sudjelovali u obradi ove aktualne teme. Značaj marketinga u svakodnevnom poslovanju, mogućnosti korištenja marketinga, njegova primjena i efekti u poslovanju svakog poduzetnika, privukli su ovaj broj poduzetnika. Tome je značajno doprinijeo i predavač mr.sc. Zrinski Pelajić.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Drugi seminar “Vještine prodaje” okupio je 12 polaznika seminara. I ovaj seminar održao je Zrinski Pelajić, koji je polaznicima prezentirao alate i mogućnosti prodaje proizvoda na tržištu. Koliko je značajna proizvodnja i pružanje usluga, još je značajnija činjenica kako na tržištu prodati i naplatiti svoj proizvoda. Koliko je to bitno u vrijeme krize, pokazuju podaci o likvidnosti gospodarskih subjekata. Veliki problemi najčešće nastupaju nakon neuspješne prodaje ili naplate usluga i prodanih proizvoda na tržištu. To su teme koje su polaznici ovog seminara imali prilike obraditi na ovoj radionici.

featured

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content