Radionice o marketingu i prodaji

Published by MPC LRA on

Marketing tj profitabilno zadovoljenje potreba potrošača važan je segment u svakoj tvrtki te ga se ne smije zanemariti. U današnje vrijeme većina poduzeća štedi upravo u ovom segmentu što je ogromna pogreška jer njegovom degradacijom tvrtka neće moći konkurirati na tržištu što joj uvelike ugrožava poslovanje u budućnosti.

Miholjački poduzetnički centar LRA održat će 17. i 18. prosinca 2012. godine (ponedjeljak i utorak , s početkom u 8:30,  dvije jednodnevne radionice: “Učinkoviti marketing” i “Vještine prodaje”. Radionice su namijenjene poduzetnicima koji posluju, ali i onim osobama koje žele ući u poduzetništvo. O ovim vještinama znatno ovisi samo poslovanje, jer samo oni poduzetnici koji uspješno ovladaju ovim vještinama, mogu učinkovito savladati zahtjevna tržišta i svrstati se među uspješne. Radionice će voditi poznati trener ZRINSKI PELAJIĆ. Radionice se ne naplaćaju i sponzorirane su od Miholjačkog poduzetničkog centra LRA i Programa IPA III C.

Prijave se podnose do petka u Miholjačkom poduzetničkom centru, na telefon 630 944 ili ispod teksta.


Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content