NOVI NATJEČAJ ZA IPARD

Published by MPC LRA on

Otvoren je novi natječaj za mjeru 302 IPARD PROGRAMA

“DIVERSIFIKACIJA I RAZVOJ RURALNIH GOSPODARSKIH AKTIVNOSTI”

Ujedno Vas obavještavamo da je objavljen i novi pravilnik o provedbi mjere kojeg možete pogledati u NN br. 102/2011 a sve informacije možete dobiti i na web stranici: http://www.mps.hr/ipard/

Rok za prijavu na natječaj: 12.09 – 31.10. 2011. godine

Ulaganja unutar Mjere 302 dozvoljena su za sektore: sektor ruralnog turizma; sektor tradicijski obrti; sektor izravna prodaja; sektor slatkovodnog ribarstva; sektor usluga; sektor prerade na poljoprivrednim gospodarstvima, sektor proizvodnje
gljiva te sektor obnovljivih izvora energije.

Korisnici sredstava IPARD programa za ulaganja unutar Mjere 302 su fizičke i pravne osobe, u rangu mikro poduzeća, u sustavu PDV-a , 100% u privatnom ili do 25% u državnom vlasništvu, odnosno u vlasništvu jedinica lokalne i/ili regionalne samouprave .

Maksimalna ukupna vrijednost prihvatljivih ulaganja po projektu je 150.000 EUR, osim za ulaganja u obnovljive izvore energije gdje je ograničeno na 675.000 EUR.

Iznos potpore je do 50% ukupnog prihvatljivog ulaganja u projekt.

Prijave na natječaj, izradu poslovnog plana i ostalu potrebnu stručnu pomoć nudi Vam

Miholjački poduzetnički centar d.o.o.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

Skip to content