Otvoreni zajmovi za obrtna sredstva

Published by MPC LRA on

Obavještavamo sve zainteresirane da zaprimanje zahtjeva za zajmove za obrtna sredstva iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike kreće danas, 12. travnja 2024. u 12h putem on-line obrasca na službenim internetskim stranicama HAMAG-BICRO-a. 

Namjena zajma je financiranje obrtnih sredstava, odnosno financiranje troškova redovnog poslovanja (priprema sjetve, proizvodnje, sirovine i materijal, ostali proizvodni troškovi i sl.).

Maksimalni iznos zajma za obrtna sredstva je 25.000 EUR uz kamatnu stopu od 0,50%

Detalji u nastavku:

Predviđena alokacija za 2024. godinu iznosi 6.705.882 EUR, a raspodijeljena prema vrstama Intervencija (vrstama ulaganja):
– 73.10.FI – FI_Potpora za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju – 4.705.882 EUR
– 73.11.FI – FI_Potpora za ulaganja u preradu poljoprivrednih proizvoda – 1.000.000 EUR
– 73.14.FI – FI_Razvoj poslovanja u ruralnim područjima – 1.000.000 EUR

Zahtjevi za pojedinu vrstu Intervencije (vrstu ulaganja) zaprimat će se do iskorištenja predviđene alokacije za tu vrstu Intervencije.

Način podnošenja prijave je isključivo putem sustava za online prijavu. Sustav za on-line prijavu mogu koristiti svi koji se prijavljuju za financijske instrumente zajmova u HAMAG-BICRO-u.

Detaljnije možete pogledati na ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content