Radionice povodom početka kampanje podnošenja Jedinstvenog zahtjeva za potporu

Published by MPC LRA on

Obavještavamo sve zainteresirane da Ministarstvo poljoprivrede organizira radionice povodom početka kampanje podnošenja Jedinstvenog zahtjeva temeljem Pravilnika o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjere ruralnog razvoja u 2024. godini.

Na radionicama će predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Uprave za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju prezentirati novosti vezane uz intervencije i mjere potpore koje su obuhvaćene navedenim Pravilnikom te novosti vezane za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva za izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjere ruralnog razvoja za 2024. godinu koje počinje 25. ožujka 2024. godine.

Također, bit će prezentirani prijedlozi izmjena Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023.-2027.

Radionice će biti održane prema rasporedu:

• 19. ožujka 2024. godine, s početkom u 13 sati u Kino dvorani Ministarstva poljoprivrede, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb
• 22. ožujka 2024. godine, s početkom u 12 sati, u dvorani HGK ŽK Rijeka, Bulevar oslobođenja 23, Rijeka
• 26. ožujka 2024. godine, s početkom u 11 sati, u Velikoj vijećnici Skupštine Županije, Županijska ulica 4/I, Osijek
• 28. ožujka 2024. godine, s početkom u 13 sati on-line radionica
• 5. travnja 2024. godine, s početkom u 13 sati, u dvorani HGK ŽK Split, Obala Ante Trumbića 4, Split.

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno prijaviti sudjelovanje putem poveznice, uključujući online radionicu.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content