POZIV NA RADIONICU – Predstavljanje natječaja za najbolju poduzetničku ideju

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar Lokalna razvojna agencija obavještava sve zainteresirane da će 24.11.2023. godine u 10:00 sati na adresi Trg Ante Starčevića 1, Donji Miholjac održati radionicu na kojoj će predstaviti natječaj za podnošenje prijava za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje koji je objavila Osječko-baranjska županija.

Na radionici će djelatnici Miholjačkog poduzetničkog centra predstaviti natječaj, uvjete prijave na natječaj te će sa sudionicima proći kroz sve elemente koje poslovni plan za najbolju poduzetničku ideju treba sadržavati.

Pravo prijave na Natječaj za najbolju poduzetničku ideju imaju fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, s prebivalištem na području Osječko-baranjske županije i poduzetnici početnici, tj. obrti, trgovačka društva i zadruge koji nisu registrirani duže od godine dana na dan objave Natječaja, a imaju sjedište na području Osječko-baranjske županije.

Za najbolje poduzetničke ideje Osječko-baranjska županija dodijelit će 13 novčanih nagrada i to:

  • prva nagrada u iznosu od 2.000,00 eura,
  • druga nagrada u iznosu od 1.500,00 eura,
  • treća nagrada u iznosu od 1.000,00 eura i
  • deset nagrada u iznosu od 665,00 eura.

Natječaj za najbolju poduzetničku ideju traje do 4. prosinca 2023. godine.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na radionicu do srijede 22.11.2023. u Miholjački poduzetnički centar LRA d.o.o. telefonski na broj 031/630-944, putem e-maila mpc.miholjac@gmail.com ili osobno na adresi Trg Ante Starčevića¸ Donji Miholjac.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content