PODUZETNICI JAVITE SE! – Zadnja prilika za besplatno korištenje usluge mentorstva

Published by MPC LRA on

Pozivamo sve potencijalne poduzetnike, poduzetnike početnike kao i poduzetnike u fazi rasta i razvoja da se prijave za besplatno korištenje usluge mentorstva od strane stručne osobe.

Ovo je prva mreža ovakve vrste koja povezuje stručnjake raznih profila na razini cijele Republike Hrvatske, a koji će biti na raspolaganju kao mentori poduzetnicima u pokretanju i razvoju poslovanja.

Zainteresiranim poduzetnicima bit će pružena stručna pomoć oko njihovog pokretanja poslovanja ili trenutnog poslovanja. Svakom poduzetniku bit će dodijeljen mentor ovisno o njegovim potrebama koji će ga savjetovati i voditi u poslovanju.

Korisnici koji će sudjelovati u procesu testiranja mentorskih usluga mogu biti pravne osobe definirane kao mikro i mali poduzetnici sa sjedištem na području Republike Hrvatske ili fizičke osobe s namjerom osnivanja mikro ili malog poduzeća sa sjedištem u Republici Hrvatskoj.

Svi zainteresirani poduzetnici/potencijalni poduzetnici mogu se prijaviti putem obrasca ili osobno u prostorijama Miholjačkog poduzetničkog centra Lokalne razvojne agencije d.o.o., na adresi Trg Ante Starčevića 1, 31 540 Donji Miholjac

Ova je usluga za poduzetnike besplatna.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content