Novi besplatni seminar u organizaciji Osječko-baranjske županije – „Žene u poduzetništvu“

Published by MPC LRA on

Osječko-baranjska županija i u 2023. godini nastavlja s provedbom projekta „Poduzetnički obzor“ svojom ustaljenom dinamikom, svakog drugog petka. Sljedeći u nizu besplatnih seminara nosi naziv „Žene u poduzetništvu“.

Ne tako davne 2003. godine autorica Helen Ahl u svom je radu objavila nekoliko usporednih tablica kojima opisuje razlike između poduzetništva i ne poduzetništva, te povlačeći određenu usporedbu i razlike između ženstvenosti i muževnosti. Gotovo sve navedene osobine poduzetničkog ponašanja poistovjetila je s opisom muževnosti, dok je ženu poduzetnika opisala karakteristikama koje obično ne asociraju na poduzetničko ponašanje, nego prije na osobu koja će nekoga suosjećajno poticati da postane poduzetnik. Je li to baš tako, do koje mjere žene trebaju postati „muževne“ da bi ostvarile uspješne poduzetničke karijere, postoje li određene zapreke i ukoliko da, kako ih premostiti teme su zajedničkog promišljanja predstojeće radionice koja je namijenjena kako ženama, tako i muškarcima.

Seminar će se održati 3. veljače 2023. godine u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4, Osijek, s početkom u 10 sati, a predviđeno trajanje je do 13 sati. Predavanje će održati mr. sc. Natalija Pekić, dugogodišnja poduzetnica, vlasnica tvrtke Studio Karizma d.o.o. Osijek.

Za sudjelovanje na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave koji se nalazi na web stranicama Županije u okviru projekta „Poduzetnički obzor“ najkasnije do 1. veljače ove godine.

Informacije o seminaru možete pogledati ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content