Objavljen Javni poziv za predlaganje programa za Program javnih potreba u kulturi OBŽ-a za 2022.

Published by MPC LRA on

Osječko-baranjska županija je objavila Javni poziv za predlaganje programa za Program javnih potreba u kulturi Osječko-baranjske županije za 2022. godinu.

Predmet ovog Javnog poziva je prikupljanje programa/projekata koje prijavitelji predlažu za uvrštavanje u Program javnih potreba u kulturi Osječko-baranjske županije za 2022. godinu.

Javne potrebe u kulturi, za koje se sredstva osiguravaju u proračunu Županije jesu kulturne djelatnosti, programi i projekti te aktivnosti unapređivanja, očuvanja, zaštite te poticanja i promicanja profesionalnog kulturnog i umjetničkog stvaralaštva, kulturnog amaterizma i alternativnog stvaralaštva, posebice stvaralaštva mladih te promicanja potreba u kulturi i umjetnosti nacionalnih manjina s područja Osječko-baranjske županije u zemlji i inozemstvu (nastavno: programi) koji obuhvaćaju osobito:

  • zaštitu, očuvanje i promicanje kulturne baštine,
  • književnu, nakladničku i knjižničnu djelatnost,
  • likovnu i muzejsko-galerijsku djelatnost,
  • glazbenu, plesnu i glazbeno-scensku umjetnost,
  • dramsku i kazališnu djelatnost,
  • filmsku i drugu audiovizualnu djelatnost,
  • inovativnu umjetničku i kulturnu praksu i
  • međunarodnu kulturnu suradnju.

Pravo predlaganja programa/projekta odnosno prijave za dodjelu sredstava imaju samostalni umjetnici, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, udruge, pravne i fizičke osobe koje provode programe, projekte i aktivnosti u području kulture.

Mogući iznos potpore je od 1.000,00 do 30.000,00 kuna.

Rok za dostavu prijedloga je 30 dana od dana objave ovoga Javnog poziva, odnosno od 28. siječnja do 28. veljače 2022. godine.

Za više detalja o Javnom pozivu pogledajte ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content