Edukacija o franšiznom modelu poslovanja

Published by MPC LRA on

Hrvatska gospodarska komora organizira edukaciju o franšiznom modelu poslovanja koja će se održati UŽIVO u ponedjeljak, 7. lipnja, u 10 satiu HGK – Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13. Edukacija se održava u suradnji sa Zajednicom franšiznog poslovanja HGK.

Franšizni način poslovanja jedan je od najsigurnijih oblika poduzetničkog ulaganja uhodanim poslovnim sustavom i na tržištu uspijeva većina primatelja franšize. Financijsko praćenje tih ulaganja relativno je siguran plasman kreditnih sredstava s izglednim povratom u planiranom razdoblju.

Edukacija je namijenjena poduzetnicima s područja Osječko-baranjske županije koji posluju po principu franšiznog modela poslovanja (kao davatelji ili primatelji franšize) u različitim granama gospodarstva (trgovina, posredovanje u prometu nekretninama, marketing, turizam, proizvodnja, uslužne djelatnosti i ostali), poduzetnicima početnicima, poduzetnicima koji svoje poslovanje žele proširiti kroz franšizni model poslovanja te osobama koje se žele samozaposliti kupnjom franšize.

Edukacija je također namijenjena i odvjetnicima koji rade na franšiznim ugovorima te financijskim institucijama kako bi se boljim razumijevanjem ovog poslovnog modela osigurali uvjeti za povoljnije kreditne linije za franšizno poslovanje te poslovnim savjetnicima i predstavnicima potpornih institucija koji rade s poduzetnicima – potencijalnim davateljima ili primateljima franšize u cilju njihovog uspješnijeg nastupa na tržištu.

Glavne teme edukacije usmjerene su na:

  • Informiranje o radu i ciljevima Zajednice franšiznog poslovanja HGK,
  • Edukaciju o mogućnostima kreiranja vlastite franšize,
  • Edukaciju o načinu i mogućnostima kupnje franšize,
  • Informiranje o poticajnim mjerama HZZ-a za samozapošljavanje prilikom kupnje franšize,
  • Informiranje o pozitivnim poslovnim iskustvima poduzetnika koji posluju po franšiznom modelu poslovanja.

Edukacija je besplatna, a prijavljuje se online obrascem. Rok za prijavu je petak, 4. lipnja, do 15 sati.

Program edukacije možete pogledati ovdje.

Zainteresirani polaznici edukacije koji ne dolaze na edukaciju uime tvrtke u prijavnici popunjavaju svoje osobne podatke, a u obavezna polja za naziv i OIB tvrtke/institucije mogu upisati niz brojeva, primjerice: 12345678910. 

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content