Obavijest o privremenoj obustavi zaprimanja prijava po Javnom pozivu OBŽ-a za poduzetnike

Published by MPC LRA on

Dana 15. ožujka 2021. godine do 9 sati po Javnom pozivu za podnošenje prijave za dodjelu potpora za pokretanje, razvoj i unapređenje poslovanja na području Osječko-baranjske županije zaprimljeno je više od 220 prijava, u okviru kojih su zatražene potpore koje prelaze planirani iznos sredstava za tu namjenu od 3 milijuna kuna.

S obzirom na to, a slijedom članka 29. stavak 4. Odluke o potporama za poticanje razvoja poduzetništva na području Osječko-baranjske županije („Županijski glasnik“ broj 8/14., 7/18., 4/19., 6/19. i 2/21.), Povjerenstvo za potpore u poduzetništvu privremeno obustavlja postupak zaprimanja prijava dana 16. ožujka 2021. godini u 9 sati, dok se pristigle prijave ne razmotre, utvrdi njihovo ispunjavanje uvjeta za dodjelu potpora, ocjene i vrednuju te ne donese odluka o dodjeli potpora po pristiglim prijavama.

Sukladno uvjetima iz Javnog poziva, prijave se obrađuju te se o njima odlučuje redoslijedom zaprimanja.

Dodatne informacije moguće je dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo Osječko-baranjske županije, broj telefona: 031 221-881.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content