Poziv na seminar “Kako započeti vlastiti posao”

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar LRA d.o.o. u sklopu projekta Xbit (čitaj: krosbit) od 29. – 31. svibnja 2019. organizira seminar za potencijalne poduzetnike i poduzetnike početnike na temu „KAKO  ZAPOČETI VLASTITI POSAO“ kojim se želi promovirati poduzetništvo, te potaknuti nezaposlene na realiziranje vlastite poslovne ideje. Izvođač edukacije je Miholjački poduzetnički centar Lokalna razvojna agencija d.o.o.

Na seminaru će se obraditi teme kao što su Što je to poduzetništvo, računovodstvo, poslovne knjige, porezi, doprinosi, marketing, poslovni plan. Također, predstaviti će se aktualne mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje,  Osječko-baranjske županije te upoznavanje sa kreditnim linijama Hrvatske banke za obnovu i razvoj (HBOR).

Seminar je sufinanciran u sklopu programa INTERREG Hrvatska Srbija, te je za sve polaznike besplatan.

Održat će se u prostorijama Miholjačkog poduzetničkog centra, Trg Ante Starčevića 1, Donji Miholjac.

Prijave na seminar se primaju do 27. svibnja 2019. godine na broj telefona 630-944, e-mail: mpc.miholjac@gmail.com ili osobno u Miholjački poduzetnički centar LRA d.o.o..

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content