Otvoreni javni poziv “Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta” za 2018. godinu

Published by MPC LRA on

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta je 2.5.2018. objavilo Otvoreni javni poziv za Projekt „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“ za 2018. godinu.

Dodjela bespovratnih sredstava namijenjenih očuvanju i razvoju tradicijskih obrta koji se pretežito obavljaju ručnim radom i baštine posebne zanatske vještine i umijeća oslanjajući se na obrasce tradicijske kulture te umjetničkih obrta koji se odlikuju proizvodima i uslugama visoke estetske vrijednosti.

Ciljevi ovog Otvorenog javnog poziva su:

  • očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta
  • jačanje konkurentnosti tradicijskih i umjetničkih obrta
  • povećanje prepoznatljivosti tradicijskih i umjetničkih proizvoda

Intenzitet potpore je:

  • Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti je 20.000,00 kuna.
  • Najviši iznos potpore koji se može dodijeliti je 50.000,00 kuna.

Intenzitet potpore označava udio sredstava s kojim davatelj potpore sudjeluje u financiranju predloženog projekta i može dosegnuti do 100% ukupno prihvatljivih troškova. Sredstva za odobrene potpore isplaćuju se korisnicima jednokratno u ukupnom iznosu dodijeljene potpore u roku od 10 radnih dana od dana primitka potpisanog Ugovora o dodjeli bespovratne potpore te solemnizirane bjanko zadužnice.

Prijava (Prijavni obrazac s propisanom dokumentacijom) se podnosi Ministarstvu neposredno ili putem pošte od dana raspisivanja Otvorenog javnog poziva na adresu:

MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, PODUZETNIŠTVA I OBRTA

Prijava na Otvoreni javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“

Ulica grada Vukovara 78

10000 ZAGREB

Sve detaljnije informacije o javnom pozivu možete pogledati ovdje ili se obratite u Miholjački poduzetnički centar LRA d.o.o. ili na broj telefona 031/630-944.

 

 

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content