Najbolja poduzetnička ideja za 2014. godinu

Published by MPC LRA on

ee13f5a94696fcb3e70d97e4ad933676Osječko-baranjska županija je raspisala natječaj za podnošenje prijava za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije u 2014. godini.
Renomirani sponzori će dodijeliti 13 novčanih nagrada od kojih je prva nagrada u iznosu 15.000,00 kuna.
Na natječaj se mogu prijaviti fizičke osobe s prebivalištem na području Osječko-baranjske županije i poduzetnici početnici koji nisu registrirani duže od godine dana na dan objave natječaja, a imaju sjedište na području županije.
Za prijavu na natječaj je potrebno poslati obrazac prijave i plan razrade poduzetničke ideje prema uputi za izradu plana razrade poduzetničke ideje te statusnu dokumentaciju ovisno o tipu prijavitelja.
Prijave se predaju u Upravni odjel za gospodarstvo i regionalni razvoj Osječko-baranjske županije najkasnije do 1. prosinca 2014. godine.
Za sve detaljnije informacije o natječaju i o potrebnoj dokumentaciji koju je potrebno priložiti obrascu prijave obratite se u ured MPC-a ili na telefon 031/630-944.
Natječaj i obrazac prijave za natječaj te upute za izradu plana razrade poduzetničke ideje mogu se preuzeti ovdje.

Categories: Natječaji

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content