DJEČJI TJEDAN PODUZETNIŠTVA

Published by MPC LRA on

Temeljem Programa Ministarstva poduzetništva i obrta pod nazivom „Obrazovanje za poduzetništvo“Miholjački poduzetnički centar LRA d.o.o. organizira provedbu projekta pod nazivom„Dječji tjedan poduzetništva“.
Ovaj projekt će se provoditi u suradnji s dječjim vrtićima i osnovnim školama. Provedba  ovog interdisciplinarnog projekta provodi se u suradnji s „TheAgency“ kao stručnih suradnika na projektu. Aktivnosti su planirane od 10. do 15. prosinca 2012.

Cilj cijelog projekta je među djecom promovirati vrijednosti rada, inicijative i zajedništva.Autori i redatelji predstave su akademska glumica i lutkarica Aleksandra Demše (izvođač) i magistar psihologije Berislav Cimerman. Predstava je interaktivnog karaktera, pa učenici sudjeluju svojim prijedlozima i pitanjima u izvedbi.

Projekt će se provoditi u dječjem vrtiću „Pinokio“ Donji Miholjac te osnovnim školama: „August Harambašić“ Donji Miholjac, „Hrvatski sokol“ Podravski Podgajci i „Matija Gubec“ Magadenovac – područna škola Marijanci.
Projekt će se odvijati u tri faze:

1.faza – predstava ‘Kako su djeca pomogla Vilenjaku’
2.faza – provođenje poduzetničkih radionica za učenike

3.faza – promidžba, izlaganje i prodaja

Tjedan dječjeg poduzetništva održat će se od 10. do 14. prosinca, a izložbena prodaja u tjednu pred Božić.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content