Poduzetnički Impuls

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar – Lokalna razvojna agencija u srijedu 09. svibnja u 12:00 sati predstavlja sve mjere iz Programa “Poduzetnički Impuls” koje je objavilo Ministarstvo poduzetništva i obrta. Mjere će poduzetnicima predstaviti Valent Poslon i Anela Šovagović u velikoj dvorani Dvorca Mailath u Donjem Miholjcu. Sve mjere iz ovog programa mogu se nači na stranicama Ministarstva poduzetništva http://www.minpo.hr/default.aspx?id=126 , a detaljne informacije mogu se dobiti i u Miholjačkom poduzetničkom centru ili na telefon 031 63 09 44.

Ministarstvo poduzetništva i obrta je u okviru “Poduzetničkog impulsa” – plana poticanja poduzetništva i obrtništva za 2012. objavilo javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava. Javni poziv sastoji se od 16 projekata kojima se potiče razvoj poduzetništva i obrtništva, a namijenjeni su različitim korisnicima Programa (škole, obrtnici, mladi poduzetnici, ženama poduzetnicama, itd.)

  1. Prvi ciklus natječaja iz programa “Poduzetnički impuls 2012.” otvoren je do 14. svibnja 2012.
  2. Drugi ciklus natječaja iz programa “Poduzetnički impuls 2012.” otvoren je do 21. svibnja 2012.
  3. Treći ciklus natječaka  iz programa “Poduzetnički impuls 2012.” otvoren je do 28. svibnja 2012.

 

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content